Xarrup de bolets. Un aperitiu senzill i boníssim / Recepta de crema de bolets, amb vasets/ Aperitiu
- 01:58
- 128 visualitzacions
- 24 m'agrada
Recepta de crema de bolets, amb vasets com aperitiu sempre triomfa. Si la prepareu amb bolets temporada com ara pinetells, trompetes, rossinyols o ceps, molt millor
Ho podem preparar amb antelació.
INGREDIENTS
300 g de bolets variats
1 ceba
1 gra d'all
½ got de vi blanc
1 l de brou de pollastre o de verdures
100 ml de nata líquida per cuinar
Sal
Pebre
Oli
Mantega
Cibulet, opcional
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Piquem la ceba i l'all i reservem.
Rentem bé els bolets, els tallem a trossos i reservem.
Posem una cassola al foc amb mantega i oli, afegim la ceba picada i l'all picat.
Coem la ceba sense enrossir, afegim els bolets i els deixem coure uns minuts.
Incorporem el vi i reduïm.
Salpebrem.
Afegim el brou i deixem coure a foc suau 15 minuts més.
Triturem amb la batedora elèctrica o robot.
Tornem a posar al foc i afegim la nata.
Rectifiquem de sal i servim com a aperitiu en vasets.
Podem posar-hi anet, unes gotes de crema de llet, crostons, etc.
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat .
També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse