Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Xarrup de bolets. Un aperitiu senzill i boníssim / Recepta de crema de bolets, amb vasets/ Aperitiu

Recepta de crema de bolets, amb vasets com aperitiu sempre triomfa. Si la prepareu amb bolets temporada com ara pinetells, trompetes, rossinyols o ceps, molt millor Ho podem preparar amb antelació. INGREDIENTS 300 g de bolets variats 1 ceba 1 gra d'all ½ got de vi blanc 1 l de brou de pollastre o de verdures 100 ml de nata líquida per cuinar Sal Pebre Oli Mantega Cibulet, opcional PREPARACIÓ I COCCIÓ Piquem la ceba i l'all i reservem. Rentem bé els bolets, els tallem a trossos i reservem. Posem una cassola al foc amb mantega i oli, afegim la ceba picada i l'all picat. Coem la ceba sense enrossir, afegim els bolets i els deixem coure uns minuts. Incorporem el vi i reduïm. Salpebrem. Afegim el brou i deixem coure a foc suau 15 minuts més. Triturem amb la batedora elèctrica o robot. Tornem a posar al foc i afegim la nata. Rectifiquem de sal i servim com a aperitiu en vasets. Podem posar-hi anet, unes gotes de crema de llet, crostons, etc. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat . També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse