Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Ventresca de bonítol del Nord al forn. Una recepta fàcil i ràpida per llepar-vos els dits.

Ventresca de bonítol del Nord al forn. Una recepta fàcil i ràpida per llepar-vos els dits. INGREDIENTS Una ventresca de bonítol del Nord o un bonítol d'1,300 k Patates Ceba de Figueres Pebrot verd All i julivert picats Oli d’oliva verge extra Sal PREPARACIÓ I COCCIÓ Pelem les patates i les tallem a rodelles primes. Pelem les cebes i les tallem a làmines. Rentem els pebrots i els fem a rodelles de mig centímetre. Preparem la safata de forn. Posem una paella amb oli a escalfar. Encenem el forn a 180 °C. Fregim les patates. Quan comencin a enrossir, les passem a la safata del forn i les salem lleugerament. Al mateix oli ofeguem la ceba i el pebrot, salem amb moderació. Quan estiguin al punt ho posem sobre les patates. Posem el bonítol sobre les verdures, el salpebrem, l’amanim amb un bon raig d’oli, escampem per sobre l’all i el julivert i l’entrem al forn. Hem de controlar la cocció, el peix es courà en poca estona. Quan passin 15 o 20 minuts obrim el forn i separem la carn amb una forquilla per saber si està feta. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat . També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse