Ventresca de bonítol del Nord al forn. Una recepta fàcil i ràpida per llepar-vos els dits.
- 01:20
- 91 visualitzacions
- 20 m'agrada
Ventresca de bonítol del Nord al forn. Una recepta fàcil i ràpida per llepar-vos els dits.
INGREDIENTS
Una ventresca de bonítol del Nord o un bonítol d'1,300 k
Patates
Ceba de Figueres
Pebrot verd
All i julivert picats
Oli d’oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Pelem les patates i les tallem a rodelles primes.
Pelem les cebes i les tallem a làmines.
Rentem els pebrots i els fem a rodelles de mig centímetre.
Preparem la safata de forn. Posem una paella amb oli a escalfar.
Encenem el forn a 180 °C.
Fregim les patates. Quan comencin a enrossir, les passem a la safata del forn i les salem lleugerament.
Al mateix oli ofeguem la ceba i el pebrot, salem amb moderació. Quan estiguin al punt ho posem sobre les patates.
Posem el bonítol sobre les verdures, el salpebrem, l’amanim amb un bon raig d’oli, escampem per sobre l’all i el julivert i l’entrem al forn.
Hem de controlar la cocció, el peix es courà en poca estona. Quan passin 15 o 20 minuts obrim el forn i separem la carn amb una forquilla per saber si està feta.
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat .
També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse