Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Truita de bull i alls tendres / Cuina catalana

Una truita de temporada senzilla i exquisida. És ideal amb pa amb tomàquet i amanida. INGREDIENTS 4 ous 1 manat d'alls tendres 4 talls de bull blanc Oli d'oliva verge extra Sal PREPARACIÓ I COCCIÓ Rentem els alls, eliminem la primera capa i els tallem a trossets. Tallem el bull. Batem els ous i els reservem. Posem una paella al foc amb oli i saltem els alls. Barregem l'ou amb els alls i el bull, afegim una mica de sal. Quan l'oli és calent, hi aboquem la barreja i fem la truita. PER SABER-NE MÉS Els ous han de ser ben frescos. El punt de cocció de les truites és a gust de cadascú; però és millor que quedin sucoses per dins. La podem fer amb bull blanc, bull negre, o amb tots dos. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat . També ens trobareu a Instagram i facebook com @kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse