Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Suquet d’escórpora amb patates. / Suquet de peix recepta tradicional

Un suquet de polla, escorpora, cap roig... un plat de pescadors per llepar-se els dits. Un recepta de luxe, cuinada a casa amb el xef Pep Nogué per a la revista CUINA INGREDIENTS PER A 3 PERSONES Per el fumet 1 ceba 1 tomàquet de pera Aigua de mar 200 ml Aigua mineral 750 ml 1 cullaredeta de pebre vermell dolç Oli d'oliva verge extra L'espina del peix Per el suquet 1 escórpora de 1,5 Kg Oli d'oliva verge extra 5 grans d'all 1 tomàquet madur El cap i els lloms de l'escórpora 5 brins de safrà 4 patates ½ pebrot verd Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse