Suquet d’escórpora amb patates. / Suquet de peix recepta tradicional
- 04:16
Un suquet de polla, escorpora, cap roig... un plat de pescadors per llepar-se els dits.
Un recepta de luxe, cuinada a casa amb el xef Pep Nogué per a la revista CUINA
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Per el fumet
1 ceba
1 tomàquet de pera
Aigua de mar 200 ml
Aigua mineral 750 ml
1 cullaredeta de pebre vermell dolç
Oli d'oliva verge extra
L'espina del peix
Per el suquet
1 escórpora de 1,5 Kg
Oli d'oliva verge extra
5 grans d'all
1 tomàquet madur
El cap i els lloms de l'escórpora
5 brins de safrà
4 patates
½ pebrot verd
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse