Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Roba vella de peix amb cigrons / Receptes d’aprofitament / Receptes de cuina

La roba vella és una recepta de les Illes Canaries, molt popular a Cub. Serveix per a aprofitar les restes de plats com olles i guisats. Normalment es cuina amb carn, però avui l'hem cuinat amb peix seguint una recepta d'en Santi Taura. INGREDIENTS El cap i les espines de la serviola. El peix sencer feia 2,5 kg 500 g de cigrons cuits 1 o 2 pebrots verds 2 cebes 3 pastanagues 1 bitxo o oli picant 4 grans d'all Tomàquet ratllat . Hem aprofitat una resta de salsa de tomàquet. Comi, poc 1 clau 2 fulles de llor Pebre vermell dolç Pebre negre mòlt Farigola Pebre vermell fumat Oli d'oliva verge Sal Una picada d'all, julivert , oli i sal Per coure el cap de peix: aigua mineral o filtrada, 1 ceba, 3 grans d'all, 1 tros de porro Crostons torrats o una llesca de pa Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse