Roba vella de peix amb cigrons / Receptes d’aprofitament / Receptes de cuina
- 02:50
- 69 visualitzacions
- 17 m'agrada
La roba vella és una recepta de les Illes Canaries, molt popular a Cub. Serveix per a aprofitar les restes de plats com olles i guisats. Normalment es cuina amb carn, però avui l'hem cuinat amb peix seguint una recepta d'en Santi Taura.
INGREDIENTS
El cap i les espines de la serviola. El peix sencer feia 2,5 kg
500 g de cigrons cuits
1 o 2 pebrots verds
2 cebes
3 pastanagues
1 bitxo o oli picant
4 grans d'all
Tomàquet ratllat . Hem aprofitat una resta de salsa de tomàquet.
Comi, poc
1 clau
2 fulles de llor
Pebre vermell dolç
Pebre negre mòlt
Farigola
Pebre vermell fumat
Oli d'oliva verge
Sal
Una picada d'all, julivert , oli i sal
Per coure el cap de peix: aigua mineral o filtrada, 1 ceba, 3 grans d'all, 1 tros de porro
Crostons torrats o una llesca de pa
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse