La millor sopa de ceba que podeu tastar! / Receptes fàcils / Receptes de cuina
- 01:23
- 186 visualitzacions
- 21 m'agrada
Què millor que una bona sopa de ceba amb el fred de l'hivern. Una sopa que escalfa l'ànima!. Preparar-la és molt senzill i el resultat molt gratificant.
Una recepta d´aprofitament, saborosa i econòmica.
Us deixem la recepta
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 cebes de Figueres
1 l de brou de carn o de verdures
100 g de formatge ratllat
4 llesques de pa
2 cullerades de farina
15 g de mantega
Oli d'oliva verge extra
50 ml de brandi
4 ous, opcional
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Tallem la ceba a la Juliana. Posem oli i mantega en una paella. Afegim la ceba, salem i la coem a foc suau fins que estigui ben feta. Torrem les llesques de pa al forn a 200 ºC. Escalfem el brou. Quan la ceba estigui cuita, afegim la farina, remenem, mullem amb el brandi i una mica de brou. Ho barregem bé i ho incorporem al brou. Posem la sopa en olles o bols individuals que puguin anar al forn. Afegim una torrada a cada bol, cobrim amb formatge ratllat i gratinem.
Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat .
També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse