Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

La millor sopa de ceba que podeu tastar! / Receptes fàcils / Receptes de cuina

Què millor que una bona sopa de ceba amb el fred de l'hivern. Una sopa que escalfa l'ànima!. Preparar-la és molt senzill i el resultat molt gratificant. Una recepta d´aprofitament, saborosa i econòmica. Us deixem la recepta INGREDIENTS PER A 4 PERSONES 4 cebes de Figueres 1 l de brou de carn o de verdures 100 g de formatge ratllat 4 llesques de pa 2 cullerades de farina 15 g de mantega Oli d'oliva verge extra 50 ml de brandi 4 ous, opcional PREPARACIÓ I COCCIÓ Tallem la ceba a la Juliana. Posem oli i mantega en una paella. Afegim la ceba, salem i la coem a foc suau fins que estigui ben feta. Torrem les llesques de pa al forn a 200 ºC. Escalfem el brou. Quan la ceba estigui cuita, afegim la farina, remenem, mullem amb el brandi i una mica de brou. Ho barregem bé i ho incorporem al brou. Posem la sopa en olles o bols individuals que puguin anar al forn. Afegim una torrada a cada bol, cobrim amb formatge ratllat i gratinem. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat . També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse