Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Fesols de Santa Pau amb cansalada i botifarra / Comarques al plat / La Garrotxa / Cuina catalana

Un plat clàssic de la cuina catalana. En aquesta recepta us expliquem amb un parell de minuts, com coure les mongetes i fesols de Santa Pau. En cas de que ja les compreu cuites, preparar aquesta recepta és un pim-pam! Amb un parell de minuts us expliquem com preparar-los Amb aquesta recepta ens afegim a l'iniciativa de Comarques al plat, un viatge gastronòmic per el territori català. Durant el mes de febrer, el grup de youtubers Jo cuino en català, anirà penjant receptes de la Garrotxa i cada mes, es canviarà de Comarca. Youtubers de JO CUINO EN CATALÀ Jordi i Silvia @cuinateca Cris @dolcaterra6740 Jordi @lacuinadenjordi Jaume @jaumecamprubi Artur @noesmagiaescuina5911 Albert @LACUINADELALBERT Júlia i Montse @Kilometre0cat Enric @EnricHerce Ivàn @lotaberu3750 Quim @lacuinaalcor6851 ​