Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Com fer uns seitons en vinagre a casa, fàcils i boníssims / Receptes de cuina

  • Kilometre0.cat
  • 01:26
  • 293 visualitzacions
  • 20 m'agrada
Recepta de seitons en vinagre. Els podem menjar com a aperitiu, en amanides o senzillament amb pa amb tomàquet. Si en fem més quantitat, es guarden a la nevera dies. Per evitar l'anisakis, millor congelar-los 5 dies abans de preparar-los. INGREDIENTS 500 g de seitons Oli d'oliva verge extra 2 grans d'all 200 ml de vinagre de vi blanc Julivert Sal PREPARACIÓ Demanem a la peixateria els seitons, sense cap, tripa, l'espina central i oberts. Els deixem en aigua molt freda amb gel 15 minuts. Queden més blancs i d'una textura més ferma. Els retirem de l'aigua i els deixem escórrer. Els posem en una plata, salem i cobrim amb el vinagre. Els deixem reposar 3 o 4 hores a la nevera. Després, escorrem el vinagre. Els disposem en una plata, ben arrenglerats, com a la foto, i els cobrim amb l'oli. Escampem per sobre all i julivert picat i ja ho tenim llest per servir. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat . També ens trobareu a Instagram i Facebook com @kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse