Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Coca de greixons o llardons amb iogurt, fácil i bona! Atreveix-te a preparar-la!

De coques de llardons n'hi ha moltes i molt bones. Aquesta és la recepta de la coca de iogur afegint llardons, fàcil i senzilla. La de pasta de full també la teniu en aquest canal. INGREDIENTS de la recepta 250 g de farina 250 g de sucre 1 pell de llimona ratllada 1 sobre de llevat químic, Royal 1 iogurt d'oli de gira-sol 2 iogurts naturals o de llimona a temperatura ambient 4 ous a temperatura ambient 250 g de greixons Sucre de llustre (en pols), per decorar Un pols de sal per muntar les clares. PREPARACIÓ I COCCIÓ Encenem el forn a 180 Cº. Piquem els llardons fins amb un ganivet. Preparem un motlle rectangular, l'untem amb mantega i l'empolvorem amb farina. Espolsem la farina sobrant. En un bol barregem la farina amb el llevat, tamisem i reservem. Ratllem la pell de la llimona i reservem. En un altra bol, amb varetes elèctriques, muntem les clares a punt de neu amb el pols de sal. Reservem. En un altra bol, amb varetes elèctriques, blanquegem els rovells amb el sucre fins que quedi una barreja cremosa i homogènia. Encenem el forn a 180ºC Lentament, sense deixar de batre, incorporem l'oli, els iogurts i la pell de llimona ratllada. Afegim els llardons picats i barregem amb espàtula. Reservem 4 cullerades per posar sobre la coca. Incorporem la farina i el llevat, a poc a poc, en dues o tres vegades, embolcallant amb l'espàtula. Acabem amb les clares. Les afegim embolcallant suaument amb l'espàtula. Ho aboquem al motlle, l'anivellem, escampem per sobre els llardons reservats i ho entrem al forn uns 30 minuts. Punxem amb un escuradents. Si surt net ja està fet. Retirem del forn, deixem refredar, desemmotllem, hi posem el sucre per sobre i servim. Teniu totes les receptes al nostre blog de cuina http://www.kilometre0.cat . També ens trobareu a Instagram i facebook com @kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse