Ceviche d’orada, una recepta de ceviche suau, molt mediterrania. / Receptes fàcils
- 01:38
- 79 visualitzacions
- 14 m'agrada
Una recepta de ceviche suau, molt mediterrània.
La podeu preparar amb tot tipus de peix d'escata, com ara déntol, pagre, calet, llobarro...
Aquesta recepta és de la Carme Ruscalleda. Ella, la prepara amb salmó, nosaltres l'hem adaptat al peix de la nostra costa.
INGREDIENTS
400 g de peix d'escata: orada, calet, corball, llobarro, pagre, déntol...
Per fer la salsa
20 g de suc de llima
20 g de suc de llimona
200 ml d'oli d'oliva verge
180 g de suc d'api fresc liquat
10 g de sal
3 g d'all picat
50 g de pebrot del Piquillo
Per fer la mini picada vegetal
15 g de pebrot verd
15 g de pebrot vermell
15 g de pebrot groc
20 g de ceba vermella
5 g de porradell
20 fulles de julivert picades
Per a la guarnició
Olives sevillanes tallades
Olives d'A ragó tallades
Fulles de julivert
Porradell
PREPARACIÓ
Demanem a la peixateria que ens escatin i filetegin el peix. El congelem per evitar el risc
d' Anisakis.
Tallem el peix a daus d'1,5 cm, l'amanim amb oli i el reservem a la nevera.
Preparem la salsa
Triturem tots els ingredients, colem i reservem a la nevera.
Preparem la picada
Piquem tots els ingredients molt menuts, els barregem i reservem a la nevera.
Presentació del plat
Posem el peix en un plat fondo.
Barregem la picada amb la salsa i la repartim damunt del peix.
Guarnim amb les olives tallades, el julivert i el porradell.