Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Bacoreta amb ceba, mel i salsa de soja, una recepta fàcil, ràpida i sana / Receptes de cuina

Podem preparar aquest mateix plat amb melva, bonítol o tonyina. L'hem cuinat amb bacoreta pescada per nosaltres. Un plat de peix de casa amb un toc oriental. Boníssim! INGREDIENTS 1 tall de bacoreta per persona 3 cebes grosses 3 grans d'all 1 llimona 50 ml de vi ranci 2 cullerades de mel 75 ml de salsa de soja Oli d'oliva verge extra Sal PREPARACIÓ I COCCIÓ Tallem la ceba a la Juliana, laminem els alls i reservem. Posem oli en una cassola, l'escalfem i marquem els trossos de bonítol. No ha de quedar cuit, tot just marcat. El traiem de la cassola i el reservem. A la mateixa cassola afegim l'all, el daurem lleugerament i hi afegim la ceba. Salem i coem a foc suau. Quan comenci a enganxar-se al fons de la cassola, afegim un raig de vi ranci i acabem de coure la ceba. Mentrestant, preparem una barreja amb la salsa de soja, el suc de la llimona, la mel i l'afegim a la cassola. Deixem coure 5 minuts, posem el bonítol a sobre, tapem la cassola, parem la cocció, deixem reposar 5 minuts i servim. El peix ha de coure molt poc per evitar que quedi sec. Teniu totes les receptes al nostre bloc de cuina a http://www.kilometre0.cat. Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu. Bon profit! Júlia i Montse