Bacoreta amb ceba, mel i salsa de soja, una recepta fàcil, ràpida i sana / Receptes de cuina
- 01:42
- 230 visualitzacions
- 15 m'agrada
Podem preparar aquest mateix plat amb melva, bonítol o tonyina.
L'hem cuinat amb bacoreta pescada per nosaltres.
Un plat de peix de casa amb un toc oriental. Boníssim!
INGREDIENTS
1 tall de bacoreta per persona
3 cebes grosses
3 grans d'all
1 llimona
50 ml de vi ranci
2 cullerades de mel
75 ml de salsa de soja
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Tallem la ceba a la Juliana, laminem els alls i reservem.
Posem oli en una cassola, l'escalfem i marquem els trossos de bonítol. No ha de quedar cuit, tot just marcat. El traiem de la cassola i el reservem.
A la mateixa cassola afegim l'all, el daurem lleugerament i hi afegim la ceba. Salem i coem a foc suau. Quan comenci a enganxar-se al fons de la cassola, afegim un raig de vi ranci i acabem de coure la ceba.
Mentrestant, preparem una barreja amb la salsa de soja, el suc de la llimona, la mel i l'afegim a la cassola. Deixem coure 5 minuts, posem el bonítol a sobre, tapem la cassola, parem la cocció, deixem reposar 5 minuts i servim.
El peix ha de coure molt poc per evitar que quedi sec.
Teniu totes les receptes al nostre bloc de cuina a http://www.kilometre0.cat.
Si teniu algun dubte, no dubteu i pregunteu.
Bon profit!
Júlia i Montse