SUQUET de Rap i Gambes , una recepta de pescadors / Receptes de cuina
- 01:30
- 1.009 visualitzacions
- 89 m'agrada
El Suquet de rap és una recepta marinera on els pescadors feien un guisat amb peix que tenien a l'abast,... en aquest cas nosaltres l'hem fet de rap.
Ingredients:
1,8kg de cua de rap
8 gambes
4-5 patates
2 grans d’all
Julivert
3 tomàquets de pera
Pebre vermell fumat
Sal
75ml vi blanc
600ml fumet de peix
Picada: 1 nyora, 2 grans d’all, 60g ametlles crues, 2 llesques de pa
Com fer el suquet de rap:
1-Comencem fregint unes llesques de pa, unes ametlles i uns grans d’all per fer una picada.
2-Seguim marcant les gambes durant un minut per cada costat.
3-Aromatitzem la cassola amb all picat i una mica de julivert juntament amb una ñora.
4-A continuació aboquem el tomaquet ratllat, esperem a que evapori l’aigua i li afegim les patates escapçades.
Donem unes voltetes i li posem una mica de pebre Vermell fumat i una mica de sal.
5-Hora d’afegir el vi blanc, esperar a que evapori l’alcohol i abocar el fumet de peix, quan més bo sigui el fumet millor.
6-Tapem i deixem coure durant 15 minuts.
7-Passat aquest temps treiem la nyora de la cassola i li incorporem el nostre rap, que previarem l’haurem salat una mica.
8-Tapem la cassola i deixem fent xup xup durant 5 minuts.
9-Mentrestant farem la picada juntament amb la carn de la ñora i els ingredients que teniem reservats.
10-Afegim una mica de la salsa del xup xup per ajudar a integrar la picada i cap a la cassola.
11-Passat els 5 minuts de cocció donem la volta als trossos de rap i li incorporem la picada.
12-Ho integrem be i li afegim les gambes que teniem reservades.
13-Tapem, I deixem fent xup xup 5 minuts més,….. I a gaudir d’aquest suquet de rap.
Salut I bon menjar!!