Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

SUQUET de Rap i Gambes , una recepta de pescadors / Receptes de cuina

  • Cuinateca
  • 01:30
  • 1.009 visualitzacions
  • 89 m'agrada
El Suquet de rap és una recepta marinera on els pescadors feien un guisat amb peix que tenien a l'abast,... en aquest cas nosaltres l'hem fet de rap. Ingredients: 1,8kg de cua de rap 8 gambes 4-5 patates 2 grans d’all Julivert 3 tomàquets de pera Pebre vermell fumat Sal 75ml vi blanc 600ml fumet de peix Picada: 1 nyora, 2 grans d’all, 60g ametlles crues, 2 llesques de pa Com fer el suquet de rap: 1-Comencem fregint unes llesques de pa, unes ametlles i uns grans d’all per fer una picada. 2-Seguim marcant les gambes durant un minut per cada costat. 3-Aromatitzem la cassola amb all picat i una mica de julivert juntament amb una ñora. 4-A continuació aboquem el tomaquet ratllat, esperem a que evapori l’aigua i li afegim les patates escapçades. Donem unes voltetes i li posem una mica de pebre Vermell fumat i una mica de sal. 5-Hora d’afegir el vi blanc, esperar a que evapori l’alcohol i abocar el fumet de peix, quan més bo sigui el fumet millor. 6-Tapem i deixem coure durant 15 minuts. 7-Passat aquest temps treiem la nyora de la cassola i li incorporem el nostre rap, que previarem l’haurem salat una mica. 8-Tapem la cassola i deixem fent xup xup durant 5 minuts. 9-Mentrestant farem la picada juntament amb la carn de la ñora i els ingredients que teniem reservats. 10-Afegim una mica de la salsa del xup xup per ajudar a integrar la picada i cap a la cassola. 11-Passat els 5 minuts de cocció donem la volta als trossos de rap i li incorporem la picada. 12-Ho integrem be i li afegim les gambes que teniem reservades. 13-Tapem, I deixem fent xup xup 5 minuts més,….. I a gaudir d’aquest suquet de rap. Salut I bon menjar!!