ROSTIT CATALÀ | Un rostit a la CATALANA fet a la CASSOLA | Receptes de cuina tradicional
- 06:02
- 22.686 visualitzacions
- 539 m'agrada
- 6 👏
Aquest és el rostit que estaves buscant!! Amb pollastre de pagès, conill i botifarres. El tradicional rostit català amb el nostre toc. També us podrà servir per fer canelons.
Ingredients:
- 1/2 Pollastre de pagès
-1/2 Conill
- 2 Botifarres
- 500g de Cebetes
-125g de Pastanagues baby
-2 Tomàquets de branca
-1 Cabeça d'alls
-1 Branqueta de Canyella
-4 grans d'all
-400g de Prunes
-200ml de vi ranci
-6 Patates
-100g de Pinyons
-Farigola, Romaní, Orenga, sal i Pebre
Salut i bon menjar!!
Capitols:
0:00 Intro
0:12 Marquem les carns
1:08 Daurem les verduretes
1:52 Comencem a rostir el pollastre
2:56 Incorporem el conill i seguim rostint
4:38 Incorporem les botifarres i seguim rostint
5:08 Incorporem les prunes
5:28 Finalitzem la recepta