LLUÇ a la MARINERA amb gambes i cloïsses | Recepta de cuina
- 03:24
- 2 👏
Una cassola de lluç a la marinera amb les seves gambes, les seves cloïsses i els seus musclos.
Aquesta recepta marinera és molt fàcil y ràpida de fer on la podeu cuinar amb qualsevol peix blanc, la salsa li donarà un toc deliciós.
També us podria servir com a ideia per preparar una sarsuela de peix.
INGREDIENTS:
1 Lluç
Un grapat de cloïsses
Un grapat de musclos
12 gambes
1 gra d'all
1/2 pebrot verd
1/4 pebrot vermell
1 fulla de llorer
1 nyora
1culleradeta de pebre vermell fumat
2 tomàquets
1 litre de fumet de peix
125ml de vi blanc
1 sobre de picada comercial
1 culleradeta d'all i julivert picat
Farina
Pebre negre,
Sal
Oli d´oliva.
Salut i bon menjar!!