Espatlla de cabrit al forn feta a temperatura baixa amb patates i més guarnició || Receptes de cuina
- 08:04
Hem preparat unes espatlles de cabrit al forn amb unes patates, amb prunes, amb pinya,... i moltes més cosetes,... deliciós.
Només amb la forquilla es pot menjar, amb la nostra recepta queda supertendre i melosa.
Tant si feu aquesta recepta per nadal o bé un Diumenge qualsevol deixareu als vostres convidats flipats!!.
Ingredients per fer la recepta de cabrit al forn:
-50g de llard
-15g de sagí
-250g de cebetes petites
-6 grans d'all
-1 farcellet d'herbes
-600mL de brou de carn
-3 patates
-1 pebrot verd
- la pell de 1/2 llimona
-2 pastanagues
-16 tomàquets xerris
-200g de prunes
-60g de pinyons
-150 de vi ranci
-1 rodanxa de pinya natural (podeu fer servir pinya de llauna)
-oli, sal, pebre,farigola i romaní
Salut i bon menjar!!