Com fer un DELICIÓS ESTOFAT de Vedella amb bolets / amb Ceps i patates
- 01:26
- 751 visualitzacions
- 79 m'agrada
Apren a preparar un estofat de vedella fàcil i deliciós amb aquesta recepta pas a pas. Aquest plat és perfecte per un dinar en família o amb amics.
En aquest video, t'ensenyarem com fer un estofat de vedella que és tendre, suculent i ple de sabor.
No et perdis aquesta recepta de cuina tradicional.
Ingredients:
1kg de vedella per estofar
-300g de ceba
-100g de pebrot verd
200g de tomàquet triturat
-50g ceps deshidratas
- 500ml d'aigua per hidratar els ceps
-40g de mantega
-300g de patates
-1 Pastanaga
-500ml de brou d'escudella
-1 Farcellet d'herbes
-75ml de vi ranci
-150 ml de vi negre
-Oli, sal i Pebre negre.
-Picada: 6 ametlles, 6 avellanes, 5g de xocolata 85% i 1 carquinyoli.
Saluti bon menjar!!