Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Com fer un DELICIÓS ESTOFAT de Vedella amb bolets / amb Ceps i patates

  • Cuinateca
  • 01:26
  • 751 visualitzacions
  • 79 m'agrada
Apren a preparar un estofat de vedella fàcil i deliciós amb aquesta recepta pas a pas. Aquest plat és perfecte per un dinar en família o amb amics. En aquest video, t'ensenyarem com fer un estofat de vedella que és tendre, suculent i ple de sabor. No et perdis aquesta recepta de cuina tradicional. Ingredients: 1kg de vedella per estofar -300g de ceba -100g de pebrot verd 200g de tomàquet triturat -50g ceps deshidratas - 500ml d'aigua per hidratar els ceps -40g de mantega -300g de patates -1 Pastanaga -500ml de brou d'escudella -1 Farcellet d'herbes -75ml de vi ranci -150 ml de vi negre -Oli, sal i Pebre negre. -Picada: 6 ametlles, 6 avellanes, 5g de xocolata 85% i 1 carquinyoli. Saluti bon menjar!!