Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Coca de RECAPTE Catalana de Farina Integral d’ESPELTA amb ESCALIVADA..(Receptes de cuina)

La nostre recepta de Coca de Recapte Catalana amb farina d'espelta, escalivada i sardines anxovades té tres parts d'elaboració; una massa de farina integral d'espelta, un sofregit de tomàquet i ceba i una escalivada de pebrot i albergínia. Sembla molta elaboració però la veritat és que és una recepta molt fàcil. Nosaltres li hem afegit un oli perfumat amb farigola i romaní, però és opcional. Us deixem l'enllaç per si voleu veure-ho. https://www.youtube.com/watch?v=MvPZVgPVA7k&t Ingredients per fer la recepta de coca de recapte: -Per fer la massa: 500g de farina integral d'espelta 330g d'aigua tèbia 50g d'oli d'oliva 10g de sal 15g de llevat fresc -Per fer el sofregit: 3 cebes 3 tomàquets 50g de vi blanc Oli, sal i pebre -Per fer l'escalivada: 3 pebrots vermells 3 albergínies -Per donar-li un toc personal: 8 Sardines anxovades oli perfumat de farigola i romaní Aquesta videorecepta l'hem maridat amb la cançó Doctor de Quart Primera, la cançó Dona-li a la vida de Manu guix i Pau Donés i la cançó Vull molt de Marcel Lázara i Júlia Arrey. Salut i bon menjar!!