Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

ARRÒS de Muntanya.. (Receptes de cuina)

  • Cuinateca
  • 06:26
  • 64.442 visualitzacions
  • 1.298 m'agrada
Senyors i senyores, això no és una paella de carn, no….. és un arròs de muntanya !! Segur que heu anat per la muntanya i us han vingut uns aromes subtils de farigola i romaní o bé aquella flaire a bolets sortint de la terra en temporada,…..doncs aquests aromes els concentrarem en aquest arròs. Aquest arròs que fem nosaltres queda solt, amb un lleuger socarrat a sota i al puntet, així és com ens agrada a nosaltres, però aquesta recepta la podeu fer una mica al gust: - Si us agrada més melós li podeu afegir entre 300-500ml més de caldo calent al final + una mica de mantega, això li donarà un toc melós. - Si us agrada més caldós, doncs ja sabeu, més caldo al inici de cocció de l’arròs. - Si no us agrada tan solt, es a dir, més enganxadets, li afegiu bastant més tomàquet quan feu el sofregit. - I si us agrada l’arròs més passadet li afegiu una mica més de caldo i el deixeu 3-4 minuts més de cocció. Dit tot això només quedarà gaudir d’aquest ”peaso” Arròs de muntanya !! INGREDIENTS PER FER UN ARRÒS DE MUNTANYA PER 4 PERSONES: 2 Cebes ½ Pebrot verd 1 Tomàquet de pera 2 dents d’all 20g de Carn de nyores 25g de Barreja de bolets deshidratats 400g d’Arròs bomba 1L de caldo de Pollastre (més uns 300ml aprox. pel sofregit) 250mL d’aigua 500g de Costella de porc 4 Salsitxes 2Tires de cansalada Uma mica de farigola i Romaní Uma mica de pebre vermell de la Vera Oli, Sal i Pebre negre Salut i Bon menjar!!