Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

🍢BACALLÀ amb SAMFAINA amb o sense allioli gratinat || Receptes de cuina tradicional catalana

Un Bacallà amb Samfaina per llepar-se els dits, una cassola de peix tradicional on podreu sucar-hi pa. En aquesta ocasió i després d'unes quantes receptes de carn ara us portem una de peix. Com ens encanta les receptes tradicional de les nostres àvies !! Ingredients per fer la recepta: 900g de Bacallà Farina 3 grans d'All 2 Cebes 1 Pebrot vermell 1  Pebrot verd 1 Carbassó 1 Albergínia 1 Farcellet d'herbes aromàtiques 6 Tomàquets 1 culleradeta de pebre vermell fumat 1 culleradeta d'Ànís en gra 1 culleraddtea de comi Nou moscada 100mL de Vi ranci 200mL de Fumet de peix Sal i Oli d'oliva Allioli (opcional) Salut i Bon menjar!!