🍢BACALLÀ amb SAMFAINA amb o sense allioli gratinat || Receptes de cuina tradicional catalana
- 06:09
Un BacallĂ amb Samfaina per llepar-se els dits, una cassola de peix tradicional on podreu sucar-hi pa.
En aquesta ocasió i després d'unes quantes receptes de carn ara us portem una de peix.
Com ens encanta les receptes tradicional de les nostres Ă vies !!
Ingredients per fer la recepta:
900g de BacallĂ
Farina
3 grans d'All
2 Cebes
1 Pebrot vermell
1Â Pebrot verd
1 CarbassĂł
1 AlbergĂnia
1 Farcellet d'herbes aromĂ tiques
6 TomĂ quets
1 culleradeta de pebre vermell fumat
1 culleradeta d'Ă€nĂs en gra
1 culleraddtea de comi
Nou moscada
100mL de Vi ranci
200mL de Fumet de peix
Sal i Oli d'oliva
Allioli (opcional)
Salut i Bon menjar!!