Wienerschnitzel amb patates i pèsols.
- 08:21
- 131 visualitzacions
- 16 m'agrada
Wienerschnitzel amb guarnició. -
Ingredients,
(per a quatre persones)
4 costelles sense os, o tall de la cuixa de vedella, de 180 a 250 gr cadascuna
Sal
Pebre blanc, mòlt
Per a l’arrebossat:
2 ous
125 gr de farina
125 gr de pa ratllat
Oli vegetal per a fregir, aproximadament dues tasses.
Mantega, unes 4 cullerades, 60 gr
1 Llimona
Acompanyament:
1 k de patates
50 gr de mantega
mig k de pèsols
4 anxoves
un grapat d’alcaparres.
Cuinem,
1. Preparem les patates, bullint-les amb la pell. Un cop bullides i temperades les pelem, les tallem a trossos, i les posem a la paella amb manteta, sal, pebre negre.
2. Les posem en un bol i els afegim cibulet i julivert.
3. Bullim els pèsols, i els reservem.
4. Mentrestant prepareu el wienerschnitzel. Piquem la carn que hàguim triat i la posem entre film de plàstic i les piquem amb un martell de cuina fins que quedin fines, treballant des del centre fins a les vores. De 4 a 5 cm hem de passar a 3 cm. Amanim les dues cares amb sal i pebre.
5. Prepareu tres plates. Una amb farina, una amb pa ratllat i una altra amb dos ous batuts.
7. Escalfeu aproximadament dues tasses d’oli de girasol amb la mantega en una paella força gran, el just per a que hi càpiguen els nostres talls de carn.
8. Passem la carn per la farina, després per l’ou i pel pa ratllat. Aquest últim sense apretar-lo.
9. Col·loqueu immediatament la carn arrebossada a la paella afegint-hi la mantega i sofregiu el schnitzel durant uns 2 a 4 minuts, fins que estigui daurat. Sacsegem la paella sovint.
10. Tombem la carn i continuem de 2 a 4 minuts.
11. Un cop fregida, la passem a un plat amb paper absorvent per a eliminar l’excés d’oli.
12. Servim el wienerschnitzel amb les patates, pèsols, i per sobre hi posem una anxova enrotllada i unes alcaparres. Guarnim el plat amb una rodanxa de llimona.
--------------------------------------------------------------------------------
Tema musical: Impertinence
Autor: Joel Cummins
Biblioteca de YouTube Studio
---------------------------------------------------------------------------------
#wienerschnitzel #wienerschnitzelencatala #receptadelwienerschnitzel #comferelwienerschnitzel
#schitzeldevedellla #carnarrebossada #carnempanada #milanesa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet
----------------------------------------------------------------------------------