Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Wienerschnitzel amb patates i pèsols.

Wienerschnitzel amb guarnició. - Ingredients, (per a quatre persones) 4 costelles sense os, o tall de la cuixa de vedella, de 180 a 250 gr cadascuna Sal Pebre blanc, mòlt Per a l’arrebossat: 2 ous 125 gr de farina 125 gr de pa ratllat Oli vegetal per a fregir, aproximadament dues tasses. Mantega, unes 4 cullerades, 60 gr 1 Llimona Acompanyament: 1 k de patates 50 gr de mantega mig k de pèsols 4 anxoves un grapat d’alcaparres. Cuinem, 1. Preparem les patates, bullint-les amb la pell. Un cop bullides i temperades les pelem, les tallem a trossos, i les posem a la paella amb manteta, sal, pebre negre. 2. Les posem en un bol i els afegim cibulet i julivert. 3. Bullim els pèsols, i els reservem. 4. Mentrestant prepareu el wienerschnitzel. Piquem la carn que hàguim triat i la posem entre film de plàstic i les piquem amb un martell de cuina fins que quedin fines, treballant des del centre fins a les vores. De 4 a 5 cm hem de passar a 3 cm. Amanim les dues cares amb sal i pebre. 5. Prepareu tres plates. Una amb farina, una amb pa ratllat i una altra amb dos ous batuts. 7. Escalfeu aproximadament dues tasses d’oli de girasol amb la mantega en una paella força gran, el just per a que hi càpiguen els nostres talls de carn. 8. Passem la carn per la farina, després per l’ou i pel pa ratllat. Aquest últim sense apretar-lo. 9. Col·loqueu immediatament la carn arrebossada a la paella afegint-hi la mantega i sofregiu el schnitzel durant uns 2 a 4 minuts, fins que estigui daurat. Sacsegem la paella sovint. 10. Tombem la carn i continuem de 2 a 4 minuts. 11. Un cop fregida, la passem a un plat amb paper absorvent per a eliminar l’excés d’oli. 12. Servim el wienerschnitzel amb les patates, pèsols, i per sobre hi posem una anxova enrotllada i unes alcaparres. Guarnim el plat amb una rodanxa de llimona. -------------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Impertinence Autor: Joel Cummins Biblioteca de YouTube Studio --------------------------------------------------------------------------------- #wienerschnitzel #wienerschnitzelencatala #receptadelwienerschnitzel #comferelwienerschnitzel #schitzeldevedellla #carnarrebossada #carnempanada #milanesa #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet ----------------------------------------------------------------------------------