Pollastre amb Salsa Diane i Xampinyons
- 07:35
- 153 visualitzacions
- 16 m'agrada
Pollastre amb Salsa Diane i Xampinyons -
Ingredients,
4 contracuixes de pollastre desossades, 500 gr (o cuixes de pollastre desossades)
1 cullerada d’oli d’oliva
2 cullerades de mantega
500 gr de xampinyó blanc
1 ceba gran
2 grans d’all
un raig de brandi, dues cullerades
½ tassa brou de pollastre - Una tassa de tè o cafè amb llet: 225 ml.
⅓ de tassa de crema de llet
el suc d’una llimona
1 cullerada de mostassa Dijon
1 cullerada de salsa Worcertershire
¼ tassa julivert picat
Sal Kosher
Pebre negre
Cuinem,
1.-Salpebrem el pollastre. En una paella escalfem una cullerada de mantega i les dues d’oli, a foc mig-alt.
2. Hi afegim el pollastre i el fem coure fins que es dauri pels dos costats. Al voltant de quatre minuts o cinc minuts per banda. I el reservem.
3. En el mateix oli, baixant el foc, fregim els bolets que hem laminat. Els hi posem un pessic de sal i una altra cullerada de mantega. Els bolets trigaran uns cinc minuts.
4. Afegimn l’escalunya picada y la coem. Quan fins que canvii de color i es caramelitzi una mica.
5. Tot seguit hi afegim els dos grans d’all picats i els saltem una mica.
6. Afegim el brandi i deixem quje es redueixi i s’evapori l’alcohol.
7. Afegim el brou, la nata, el suc de llimona, la mostassa, i la salsa Worcestershire.
8. Cuinem cinc minuts fins que es redueixi el suc, i el deixi en consistència de salsa.
El tastem i corregim de sal.
9. Afegim el julivert i salpebrem al gust.
10. Afegim el pollastre a sobre, un minut de xup-xup i servim.
-------------------------------------------
Tema musical: Confident Kurt
Autor: Track Tribe
Biblioteca de YouTube Studio
-------------------------------------------
#pollastrediane #pollastreambsalsadiane #pollastredianexampinyons #chickendiane
#pollastreambxampinyons #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet