Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Pollastre amb Salsa Diane i Xampinyons

Pollastre amb Salsa Diane i Xampinyons - Ingredients, 4 contracuixes de pollastre desossades, 500 gr (o cuixes de pollastre desossades) 1 cullerada d’oli d’oliva 2 cullerades de mantega 500 gr de xampinyó blanc 1 ceba gran 2 grans d’all un raig de brandi, dues cullerades ½ tassa brou de pollastre - Una tassa de tè o cafè amb llet: 225 ml. ⅓ de tassa de crema de llet el suc d’una llimona 1 cullerada de mostassa Dijon 1 cullerada de salsa Worcertershire ¼ tassa julivert picat Sal Kosher Pebre negre Cuinem, 1.-Salpebrem el pollastre. En una paella escalfem una cullerada de mantega i les dues d’oli, a foc mig-alt. 2. Hi afegim el pollastre i el fem coure fins que es dauri pels dos costats. Al voltant de quatre minuts o cinc minuts per banda. I el reservem. 3. En el mateix oli, baixant el foc, fregim els bolets que hem laminat. Els hi posem un pessic de sal i una altra cullerada de mantega. Els bolets trigaran uns cinc minuts. 4. Afegimn l’escalunya picada y la coem. Quan fins que canvii de color i es caramelitzi una mica. 5. Tot seguit hi afegim els dos grans d’all picats i els saltem una mica. 6. Afegim el brandi i deixem quje es redueixi i s’evapori l’alcohol. 7. Afegim el brou, la nata, el suc de llimona, la mostassa, i la salsa Worcestershire. 8. Cuinem cinc minuts fins que es redueixi el suc, i el deixi en consistència de salsa. El tastem i corregim de sal. 9. Afegim el julivert i salpebrem al gust. 10. Afegim el pollastre a sobre, un minut de xup-xup i servim. ------------------------------------------- Tema musical: Confident Kurt Autor: Track Tribe Biblioteca de YouTube Studio ------------------------------------------- #pollastrediane #pollastreambsalsadiane #pollastredianexampinyons #chickendiane #pollastreambxampinyons #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet