Pastís de Mil fulls de Poma.
- 11:37
- 2.764 visualitzacions
- 63 m'agrada
Pastís de Mil fulls de Poma.
Ingredients,
5 pomes grosses tallades amb mandolina
(o amb ganivet ben fines)
2 ous
40 gr de sucre blanc o morè
100 ml de llet
70 gr de farina
1 sobre de llevat Royal
1 pell ratllada taronja
20 gr de mantega tova
un pessic de sal
motlle: 26 x 11,50 x 7,50
Cuinem,
1.- Pre-escalfem el forn a 200º.
2.- Barregem els ous amb el sucre, amb el batedor de muntar la nata. I quan hàgim blanquejat els ous, amb el batedor de sopes, i hi afegim la llet, la pell ratllada de la taronja, la mantega tova i la sal.
3.- Barregem la farina amb el llevat i els tamisem, i els aboquem a la crema i barregem amb el batedor de sopes o la llengua de cuinar.
4.- Tallem les pomes en làmines amb la mandolina o a ganivet i les anem barrejant amb la crema, una a una, per evitar que s’ens oxidin i s’enfosquegin.
5.- Posem paper vegetal al fons del motlle i li aboquem mantega i farina.
6.- Aboquem la barreja de les pomes i la crema al motlle.
7.- Posem el motlle al forn precalentat a 180º uns 50 minuts, amb aire.
8.- Fem la prova de l’escuradents i quan surti net, apaguem el forn. Si el volem més daurat el posarem amb el gratinador una mica més.
9.- Deixem reposar el pastís 10 minuts
10.- Hi posem la gelatina que hem fet nosaltres amb aigua, sucre, suc de llimona i anís, i quan estigui seca hi posem el sucre llustre per sobre.
11.- El podem acompanyar de nata, de gelat o de salsa de caramel.
12.- Penseu que aquest pastís és més bo d’un dia per l’altre.
---------------------------------------------------------------------------
Tema musical: Friendly Dance
Autor:Nico Staf
Biblioteca de YouTube Studio
----------------------------------------------------------------------------
#Milfullsdepoma #pastismilfullsdepoma #pastisdepoma #pastispomalaminada #elmillorpastisdepoma #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet
#pastisdepomainvisible #gateauinvisiblepommes
-----------------------------------------------------------------------------