Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Pastís de Mil fulls de Poma.

Pastís de Mil fulls de Poma. Ingredients, 5 pomes grosses tallades amb mandolina (o amb ganivet ben fines) 2 ous 40 gr de sucre blanc o morè 100 ml de llet 70 gr de farina 1 sobre de llevat Royal 1 pell ratllada taronja 20 gr de mantega tova un pessic de sal motlle: 26 x 11,50 x 7,50 Cuinem, 1.- Pre-escalfem el forn a 200º. 2.- Barregem els ous amb el sucre, amb el batedor de muntar la nata. I quan hàgim blanquejat els ous, amb el batedor de sopes, i hi afegim la llet, la pell ratllada de la taronja, la mantega tova i la sal. 3.- Barregem la farina amb el llevat i els tamisem, i els aboquem a la crema i barregem amb el batedor de sopes o la llengua de cuinar. 4.- Tallem les pomes en làmines amb la mandolina o a ganivet i les anem barrejant amb la crema, una a una, per evitar que s’ens oxidin i s’enfosquegin. 5.- Posem paper vegetal al fons del motlle i li aboquem mantega i farina. 6.- Aboquem la barreja de les pomes i la crema al motlle. 7.- Posem el motlle al forn precalentat a 180º uns 50 minuts, amb aire. 8.- Fem la prova de l’escuradents i quan surti net, apaguem el forn. Si el volem més daurat el posarem amb el gratinador una mica més. 9.- Deixem reposar el pastís 10 minuts 10.- Hi posem la gelatina que hem fet nosaltres amb aigua, sucre, suc de llimona i anís, i quan estigui seca hi posem el sucre llustre per sobre. 11.- El podem acompanyar de nata, de gelat o de salsa de caramel. 12.- Penseu que aquest pastís és més bo d’un dia per l’altre. --------------------------------------------------------------------------- Tema musical: Friendly Dance Autor:Nico Staf Biblioteca de YouTube Studio ---------------------------------------------------------------------------- #Milfullsdepoma #pastismilfullsdepoma #pastisdepoma #pastispomalaminada #elmillorpastisdepoma #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet #pastisdepomainvisible #gateauinvisiblepommes -----------------------------------------------------------------------------