Pastís de Llimona amb cobertura de xocolata blanca
- 10:04
- 211 visualitzacions
- 18 m'agrada
Pastís de Llimona amb cobertura de xocolata blanca.
Pa de pessic de llimona:
160 gr de sucre
pell ratllada i el suc de 4 llimones ecològiques
4 ous sencers
160 gr de mantega
50 gr de mel
210 gr de farina
1 sobre llevat royal
un pessic de sal
Per a remullar el pa de pessic fem un xarop o un almívar:
El suc de dues llimones
50 gr de sucre llustre
1.- En un bol posem els 160 gr de sucre i hi afegim la pell ratllada de les quatre llimones ecològiques. (diem ecològiques ja què en la pell no duen residus químics).
Freguem el sucre amb les pells i ho remenem.
2.- Hi posem els quatre ous sencers a temperatura ambient, i ho barregem millor amb el batedor elèctric, així l’ou es blanquejarà i augmentarà una mica de volumen.
3.- Hi posem la mantega a temperatura ambient, i la mel, i els barregem.
4.- Tamisem la farina, 250 gr i ho barregem amb moviments envolvents.
5.- Hi afegim el llevat.
6.- Hi posem un pessic de sal.
7.- Cubrim un motlle amb paper vegetal de cuina i l’oliem.
I hi posem la crema del pa de pessic a dintre.
8.- Enfornem a 180º de 45 a 50 minuts, fent la prova de l’escuradents. Quan surti net, estarà cuit.
9.- Mentres s’atempera el pa de pessic, fem la crema de xocolata blanca.
Una part de crema de llet i 3 de xocolata blanca de cobertura.
ex. 100 gr de crema de llet i 300 gr de xocolata blanca.
Fonem la xocolata blanca al microones o al bany maria i quan estigui ben disolta hi afegim la crema de llet, també calenta, per a que no ens refredi la xocolata i l’endureixi.
10.- Fem unes roses amb pasta de Fondant tal com es veu al vídeo.
Sempre és més estètic posar-n’hi tres que no pas dues.
I molt bon profit!!!!!
Nota: el fondant era blanc, i amb colorant alimentari l’hem tenyit de roig per a la rosa vermella, i de verd per a les fulles.
--------------------------------------------
Tema musical: Frozen in Love
Autor: Aakash Gandhi
Biblioteca de YouTube Studio
--------------------------------------------
#pastisdellimona #padepessicdelllimona #pastisdellimonaambcoberturadexocolatablanca #florsdefondant #jaumecamprubi #jaumecamprubihom #jaumecamprubigourmet
#pastissantvalenti #pastissantjordi
--------------------------------------------