Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

Crema Catalana amb Fruites del Bosc

La "Crema Catalana" es fa amb sucre cremat per sobre. Aquí fem una fusió Catalano-Nòrdica, amb fruites del bosc. Ingredients per a la crema, 1 l. de llet 6/8 rovells d'ou 200 grs de Sucre 40 grs de midó (si no el teniu Maizena, però el midó és millor) 1 llimona 1/2 branques de canyella sal Cuinem, - Posem al foc 2/3 parts de la llet, la pela de llimona i la canyella, i quan arrenqui el bull, apagar i deixar reposar. Que s'atemperi. - Rovells d'ou, mai les clares incloses. - Batre els ous i afegir 1/3 de llet restant, més el sucre, i el midó. Remenar. - Abocar la llet del foc, ja atemperada, sobre la del bol amb el sucre i l'ou i el midó. - Barrejar-ho bé i colar-ho. - Ho tornem a l'olla i al foc, foc mig-baix, no deixant de remenar. Hem d'evitar els grumolls i que s'ens enganxi. - Quan veiem que la crema ha agafat prou consistència, apaguem el foc. No serà gaire espessa, (però ja s'acabarà d'espessir a la nevera). - Deixem reposar, 5/10 minuts, per a que no s'ens enfonsin les fruites del bosc. -Posem les fruites del bosc, i una punta de menta com a guarnició. Hi posem un film a sobre per a que no es resequi a la nevera fins el moment de servir-ho. Ideal com a postres o per un berenar. I... Molt Bon Profit!!!!