Tastem el Trepat de Josep Foraster amb una hamburguesa healthy
- 01:59
El Trepat és el vi més clàssic del celler Josep Foraster, elaborat amb la varietat més arrelada de la Conca de Barberà.
El raïm més arrelat a la comarca es diu Trepat. El 98% del Trepat que hi ha plantat al món està a la Conca de Barberà.
La majoria de vins negres solen tenir graus alcohòlics que van dels 13 als 15 graus (15% vol.). Aquest vi en té 12. És suau, subtil, ideal per àpats lleugers amb una copa.
Per acompanyar el Trepat de Josep Foraster hem escollit una burger vegetariana, feta amb tofu i bolets. És un plat lleuger, mediterrani, ideal per acompanyar amb vins suaus i de varietats autòctones.
🔴 La nostra web: https://enoturista.cat/
———SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS——
🔴 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/enoturista/
🔴TWITTER: https://twitter.com/enoturista_
🔴 FACEBOOK: https://www.facebook.com/enoturista.cat/
🔴 MAIL: info@enoturista.cat