Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

CALDERETA de XAI amb patates | Cuixa de xai a la CASSOLA | Receptes de cuina

  • Cuinateca
  • 06:28
  • 5.299 visualitzacions
  • 180 m'agrada
  • 3 👏
Una caldereta de xai que heu de tastar, no parareu de sucar pa. Us deixem un guisat de cassola que fet amb paciència tindreu una recepta espectacular per gaudir en família o amics. INGREDIENTS: 1.5kg de xai a trossos (cuixa de xai) 1 Ceba 1 Pebrot verd 1 Pebrot vermell 2 Nyores 4 grans d'All 2 Tomàquets de pera 100mL de Brandi o Conyac 500mL de Brou d'escudella 500mL d'aigua 3 Claus 1 culleradeta de Farigola 1 culleradeta de romaní 1 culleradeta de Comí 1 culleradeta de Pebre vermell fumat Farina, oli, sal i pebre negre Picada: 8 Bastonets de pa, 8 ametlles i 5 grans de Pebre negre Patates per la guarnició (opcional) 00:00 Intro 00:12 Salpebrem i enfarinem el xai 00:32 Marquem el xai 01:16 Comencem el sofregit 02:25 Aromatitzem el sofregit 03:50 Arranquem el Xup-Xup 04:21 Fem la picada 05:02 Finalitzem la recepta Salut i bon menjar!!