CALDERETA de XAI amb patates | Cuixa de xai a la CASSOLA | Receptes de cuina
- 06:28
- 5.299 visualitzacions
- 180 m'agrada
- 3 👏
Una caldereta de xai que heu de tastar, no parareu de sucar pa.
Us deixem un guisat de cassola que fet amb paciència tindreu una recepta espectacular per gaudir en família o amics.
INGREDIENTS:
1.5kg de xai a trossos (cuixa de xai)
1 Ceba
1 Pebrot verd
1 Pebrot vermell
2 Nyores
4 grans d'All
2 Tomàquets de pera
100mL de Brandi o Conyac
500mL de Brou d'escudella
500mL d'aigua
3 Claus
1 culleradeta de Farigola
1 culleradeta de romaní
1 culleradeta de Comí
1 culleradeta de Pebre vermell fumat
Farina, oli, sal i pebre negre
Picada: 8 Bastonets de pa, 8 ametlles i 5 grans de Pebre negre
Patates per la guarnició (opcional)
00:00 Intro
00:12 Salpebrem i enfarinem el xai
00:32 Marquem el xai
01:16 Comencem el sofregit
02:25 Aromatitzem el sofregit
03:50 Arranquem el Xup-Xup
04:21 Fem la picada
05:02 Finalitzem la recepta
Salut i bon menjar!!