Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

👉 Recepta de POLLASTRE a la CATALANA amb PRUNES i PINYONS

Pollastre a la Catalana: una recepta clàssica que combina tradició i sabor! Avui t'ensenyem a preparar un dels plats més estimats de la cuina catalana, amb ingredients senzills però irresistibles. Paraules clau del dia: pollastre, prunes, orellanes. Què fa tan especial aquest plat? Les prunes i orellanes li donen un toc dolç i suau que es fon amb el gust intens del pollastre, creant un equilibri perfecte de sabors. Amb pocs passos, podràs sorprendre a casa amb una recepta d'aquelles que fan olor de festa i tradició. I qui pot resistir-se al pollastre melós, amb aquella salsa que et fa sucar pa fins a l’últim bocí? Per què has de fer aquesta recepta avui mateix? És fàcil de preparar i perfecta per a qualsevol ocasió, des d'un dinar familiar fins a un sopar especial. Els ingredients són saludables i tradicionals, típics de la nostra terra, com el pollastre fresc i les fruites seques. El toc de prunes i orellanes porta la teva cuina a un altre nivell, aportant una fusió única entre dolç i salat. No t'ho pensis més! 👨‍🍳👩‍🍳 Fes un cop d'ull al vídeo i segueix tots els passos per preparar aquest Pollastre a la Catalana. El teu estómac t’ho agrairà i els teus convidats no podran parar de repetir! Ingredients: 2 cuixes de pollastre de pagès (ecològic millor) 1 ceba de figures 2 alls 1 cullerada de llard 1 got de vi ranci 5 prunes 5 Orellanes un grapat de pinyons pebre negre 1 got d'aigua o brou de pollastre sal Consells per a un pollo a la catalana perfecte: 1. Utilitza pollastre de corral: Aquesta és una de les millors opcions per aconseguir un pollo a la catalana autèntic, ja que la carn del pollastre de corral és més saborosa i consistent. 2. No escatimis amb les panses, les orellanes i els pinyons: Aquests ingredients són essencials per aportar el toc dolç i cruixent característic d'aquest plat. 3. Cuina a foc lent: La paciència és clau. Un pollo a la catalana cuinat a foc lent permet que tots els sabors es fusionin de manera òptima. 4. Maridar amb vi negre català: Un bon vi negre de la terra, com un Priorat o un Montsant, és l'acompanyament perfecte per a gaudir plenament d'aquest plat. Variacions del pollastre a la catalana Encara que aquesta recepta és la més clàssica, existeixen variacions segons la regió o la preferència personal. Algunes versions inclouen ingredients com carxofes, bolets o fins i tot fruits secs com les avellanes o les ametlles. Altres cuiners opten per substituir el ranci per brandi, vi blanc o utilitzar llimona per donar-li un toc més fresc. El pollastre a la catalana i la seva història Aquest plat té una llarga trajectòria dins de la cuina catalana, amb arrels que es remunten segles enrere. El pollo a la catalana es cuinava especialment en dies de festa i celebracions familiars, convertint-se en un plat emblemàtic per a moments especials. Tot i que avui en dia és fàcil de trobar en molts restaurants i llars, encara conserva el seu aire festiu i tradicional. Clica ara i deixa’t seduir pels sabors de la cuina catalana! #PollastreCatalà #Prunes #Orellanes #ReceptesCatalanes 👉 Fes-te membre del Canal i gaudeix de avantatges úniques: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg/join 👉 Subscriu-te al canal: https://www.youtube.com/channel/UCgGhTZFgaRvDYSXCK0wtBAg?sub_confirmation=1 🔔 Dóna-li a la campaneta 🔔 i estaràs informat de tots els vídeos Segueix-me a les xarxes: 🍓 Instagram: @canalvicfood - https://www.instagram.com/canalvicfoo...​ 🍓 Facebook: @canalvicfood - https://www.facebook.com/canalvicfood​​​ 🍓 Twitter: @canal_food - https://twitter.com/canal_food?s=08​​ Utensilis emprats en la recepta: 🍳Olla tefal: https://amzn.to/3dHUteW​​​ 🍳Paella tefal: https://amzn.to/309lEr1​​ 🔪Ganivet Arcos: https://amzn.to/2MfPczW​​​ 🍴 Kit culleres de fusta: https://amzn.to/3aLbjaX​​​ 🥢Pinces de cuina Arcos: https://amzn.to/3pMNuE2​​ 🔥Placa inducció: https://amzn.to/30ry3Xs​