Les cookies són necessàries perquè puguis veure els vídeos directament des de ClapClap.

ROSTIT CATALÀ | Un rostit a la CATALANA fet a la CASSOLA | Receptes de cuina tradicional

  • Cuinateca
  • 06:02
  • 22.686 visualitzacions
  • 539 m'agrada
  • 6 👏
Aquest és el rostit que estaves buscant!! Amb pollastre de pagès, conill i botifarres. El tradicional rostit català amb el nostre toc. També us podrà servir per fer canelons. Ingredients: - 1/2 Pollastre de pagès -1/2 Conill - 2 Botifarres - 500g de Cebetes -125g de Pastanagues baby -2 Tomàquets de branca -1 Cabeça d'alls -1 Branqueta de Canyella -4 grans d'all -400g de Prunes -200ml de vi ranci -6 Patates -100g de Pinyons -Farigola, Romaní, Orenga, sal i Pebre Salut i bon menjar!! Capitols: 0:00 Intro 0:12 Marquem les carns 1:08 Daurem les verduretes 1:52 Comencem a rostir el pollastre 2:56 Incorporem el conill i seguim rostint 4:38 Incorporem les botifarres i seguim rostint 5:08 Incorporem les prunes 5:28 Finalitzem la recepta